Dolgozunk...
 

Cégtörténet

Bodrogolasziban a rugógyártás 1980-ban indult. A rendszerváltást követően a rugóüzemben dolgozó tulajdonosok Betéti Társaságot alapítottak. A Bt. megszűnésekor 100%-os magyar magántulajdonba került a cég és 1997. szeptember 9-i bejegyzéssel megalakult a Bodrogolaszi Rugógyártó Kft.

Fő profil: rugógyártás 75 %-ban
gépi forgácsolás 25 %-ban

A Bodrogolaszi Rugógyártó Kft. 2300 m² területen fekszik, a rugógyártás és a gépi forgácsolás 1100 m² fedett területen történik.

Az alkalmazottak száma: 22 fő. A rugógyártásban és a forgácsolás területén, a műszaki rugók és forgácsolt alkatrészek széles skáláját gyártjuk háztartási gépekbe, - műszerekbe, - gépipar számos területeire, - gépjárművekbe, - vasúti járművekbe, - mezőgazdasági gépekbe, - irodaszerekbe, stb. A rugó szükség szerinti felszerszámozását is elvégezzük. 

A jelenlegi és leendő ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése érdekében, folyamatos beruházásokat hajtunk végre, önerőből és pályázatok segítségével.

Cégünk ISO 9001/2001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert, valamint ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és működtet.